Sabtu, 4 Disember 2010

Aku Selalu Suka Hari Sabtu.

Penat
Penat
Penat
Penat
Penat

Penat belaja last minit ni. Tapi syukurlah dah hari sabtu hari ni. Maknanya exam dah habis. Exam seminggu tak henti ibarat sebulan tak makan kueh teow. (eh, berhenti hari rabu sebab last minute cancel. Lecturer aku suke cancel last minute sampai exam pun leh cancel ). Aku rasa exam kali ni, aku lebih focus sikit walaupun tak sampai 80%. Mungkin sebab dapat hidayah. Ataupun mungkin sebab tengok result semester lepas yang kurang meyakinkan. Aku harap lulus la paper2 tu semua. Setakat lulus pun jadilah. Aku rasa muak dengan exam. Macam kueh teow, makan banyak2 jadi muak jugak.

Sekarang, aku mencari time sesuai untuk melancarkan hobi aku yang dari dulu aku suka. Dah cakap hobi kan memang la kena suka. Aku nak tidur pecah rekod.

0 ulasan: