Sabtu, 13 November 2010

November dan Tarikh Penting.

November. Another year at Hogwarts. Tak sabar sehh. Kalau memang betul ada Sekolah Magic Hogwarts, aku akan belajar betul2 nak masuk sekolah tu. Tapi seriously, rasa macam nak se-umur hidup ni ada filem harry potter. Kene suruh JK Rowling buat episode dimana Voldemort tersilap spell - curse semua warga magician jadi immortal. Macam vampire. Pastu boleh la buat crita yang tak habis-habis.

Nota kaki : Syukran. Syukran. Hari ini lunch dan dinner ditaja khas oleh pihak yang malas nak disebutkan nama mereka.

0 ulasan: