Khamis, 30 September 2010

Today #2.

To end the day, 0-3. Last time, we lost 0-7.
Improvement? Bolehlaa.. Teammates, they are great. Me? Always a big time loser.

And at the end the day, a msg :
"...for those who absent at patient's safety class today, write your letter with reasons why you not attend to class to Dr. Eko. He having attend list. All of you have to meet Dr. Eko at Monday...."

Great! Today has been great, rite?

Today #1.

It is hard to start the day.
When there are thick cloud inside my head.
When there so much you inside my heart.
I am sorry I miss you.
If only u could understand...

Sabtu, 25 September 2010

Ada Lagi.

Mahu berjalan di jalan yang lurus. Takde kiri . Takde kanan.
Tapi kadang-kadang terbelok sendiri.
Kadang terjatuh lubang.
Kadang rasa mahu merentas masa.
Boleh kah merentas masa ke hadapan. Takkan boleh.

Tapi masih ada pelangi kah di hujung jalan?

Rabu, 22 September 2010

Soluble.

Aku sedang ber-magic dengan panadol soluble. Air jadi buih-buih.
Demam ni. Sebab tu aku buat magic.

Kalau boleh aku nak jauh-jauh. Tapi jauh mana. Kan kalau lagi ni. Ape kata aku larut mcm panadol soluble je. Senang.

Kalau anda demam selesema, try-lah panadol soluble. Macam air sprite.

Selasa, 14 September 2010

Sabarlah Wahai Aku.

Ok. Kene sedar. Kene tau. Kene selamatkan diri sendiri.
Sebab aku vvs 1. Kan? Agaknya lah.

Kalau memory dalam otak boleh delete-delete kan senang. Ah. Asik-asik kalau.
Bila boleh hidup nih? Sesak nafas macam ni, sakit hati macam ni, satu ape pun tak jalan. Bila boleh jadi aku? Bila boleh jumpa aku lagi? Bila boleh aku macam dulu? Macam dulu. Macam sebelum aku lalu sebelah neraka. Bila boleh aku sampai depan syurga?

Aku sedar. Ini hakikat. Hakikatnya memang susah.
Kene lalui setiap detik, saat, dan setiap jam. Dengan sabar.

Doakan aku sabar. Supaya aku tak gila nanti.

Khamis, 9 September 2010

Seloka Hari Raya ?

I really wanna turn back time and fix things. Tapi,


" if u fix yourself, then who will fix others? "

haaiishh! btw,

Salam Aidilfitri. Mintak maaf atas salah silap.