Jumaat, 25 Jun 2010

Wedding Days.

Dah lama tak post entri. Nak cakap busy, memang la. Tapi takde la macam ceo ke pm ke ape. Cuma malas. Okla. Kali ni nak post sal kawen. Tapi bukan aku pun kawen. Penat doww wat kenduri kawin. Tapi best ! And ni first time aku renjis renjis dipilis pengantin betul-betul. Bersama ini aku lampirkan sekali sedikit gambar-gambar.

solemnization

kawen dah la kan kira

newly wed

officially 7

bagai buah pinang.kui3

tumpang sekaki

1st time gua merenjis kot ni.haha

penat gua buat mende alah ni

raja sehari sahaja

king and queen

tangkap gambar

flower boy and girl

main kawin kawin

Senang pulak nak upload gambar neh. Internet malam ni macam berarus deras. Kalau nak tgk gambar cantik, leh la tgk skit2 kat sini : http://blog.mukhrizlatif.net/hafeez-nazri-amira-alim-suria-cherating-beach-resort dan http://blog.mukhrizlatif.net/amira-alim-hafeez-nazri-kelana-jaya

Rabu, 2 Jun 2010

Entri Khas.



Kehadapan abang : Tak sangka. U'll be a married man, dude! Tak sangka ko dah nak kawen walaupun ko sangat annoying bila sambil makan, ko bleh plak nak baca paper walaupun tengah makan ramai-ramai. Walaupun Amir cakap ko buat lawak ntah ape-ape, aku tetap rase macam lawak. Ko juga sangat annoying bila suka ketuk pintu bilik orang dan kacau orang tidur. Eventhough u annoy peoples, i think u should know that you are one of lucky creature on earth. Even though this post have a lot of 'walaupun' and eventhough, I wanna say congratulations!! I am happy for you and Kak Mira. May live happily ever after. I love you more than how much you annoys me. And thanks to you cause now I have an acceptable reason to skip a week of class. Ho yeah!