Jumaat, 9 Oktober 2009

Magic Under Construction!

Bila la aku nak ade duit banyak ni. Bila aku ade duit banyak, aku dah taknak pegi Disneyland. Aku nak pegi THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER ! (click la) .

Gile nak pegi tempat ni. Tak dapat sekolah kat Hogwarts, tapi dapat pegi theme park dia pun leh la . Will be open maybe on Spring 2010, at Orlando, Florida. There are Hogwart Castle, Zonko's , Honeyduke, Hogsmeade etc. Lads, I wanna go to Hogwarts. Give me thousands of Galleons or Sickles so I can go there !

Early concept-Three Broomsticks

Early concept - The Olivander's

Early concept- The Owlery

Entrance- magic at work.

Damn it. Hogsmeade comes into real.

Siapa nak membantu, bolehla hulurkan sumbangan anda dalam bentuk wang tunai dan masukkan ke akaun yang akan diberitahu kemudian hari. Sekian terima kasih.

2 ulasan:

@mira berkata...

saya mau pegi Hogwarts jugaaa...

mocca n all american reject tkde benda pon..masa depan anda tu lg penting...huhu.

p/s: akak nk gi mocca sbb abg dpt gi world stage sudah..hehehe..

SURAYA berkata...

hehehe..
jom kita pegi!!