Isnin, 6 April 2009

Congratulations.

Last 4th April, abang aku selamat bertunang dengan girlfriend dia. Sangat gembira. Tahniah kepada mereka berdua kerana telah berstatus 'engaged'. Aku mengambil cuti belajar atas alasan masalah keluarga dan tak hadir 3 exam. Jadi aku bercuti secara legal sekarang. Tak main la ponteng2. Aku taknak terlepas hadir engagement ni sebab ni first time lam family aku . Lagipun aku memang malas nak amik exam. Rabu ni ade exam gak dan aku akan pegi dengan kepala kosong la jawabnya. Malas siot nak balik Indon. aiggoooooo~ Neh aku ade skit la gambar. Gambar cantik aku takde. Kene tunggu diorang bagi. May their love last forever.





4 ulasan:

tembun berkata...

cantik!
dah macam majlis nikah ye dak....
tahniah dik oi..
bakal dapat kakak ipar....

@mira berkata...

erk..kamu suda post gmbr...huhu..tkde yg chantek kan..huhu.tkpe..kita tunggu photographer..

qishie berkata...

bila pulak turn u tunang?

kekekekeke

SURAYA berkata...

hahaha.. haah. mcm nikah le plak. ekeke..

nnti nak tgk gmbr2 yg cntik ye.hehhe

turn aku nnti tggu putera kayangan dtg.. heheh..