Khamis, 25 Disember 2008

tag dari akak amira : 7 perkara.

Saya melawat blog Kak Amira pagi tadi. Dia rupanya telah memberi saya homework. Jawab tag kat page beliau.hee.. Tp, saya berbesar hati je nak jawab :


7 ciri lelaki/wanita idaman anda :
.beriman, berilmu, beramal
.love me as what I am
.cool and calm
.get along with my family well
.natural and good sense of humor
.physically yg enak mata memandang
.macam Edward Cullen or Robert Pattinson

7 ciri lelaki/wanita yang tak pernah anda minati sepanjang hidup anda :
.penipu, pencuri, pembunuh
.mempunyai ciri yang berlawan seperti soalan pertama
.underestimate orang atau synonym dengan budget bagus
.tiada pekerjaan
.mengambil kesempatan
.perasan
.mat rempit

7 perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati :
.gembira hatiku riang ria bagai pelangi
.nervous ?
*5 jawapan lagi akan dijawab setelah saya keluar dgn my mr right satu hari nnti ;p


7 tempat istemewa yang ingin anda lawati bersama pasangan anda :
.Mecca
.London
.Paris
.Japan
.pulau2 kat Malaysia (at least la..hehe.sme mcm kak amira)
.tempat menarik,romantik, cantik,tertarik
.segala tempat yang boleh pergi.bukan Indonesia.


7 barangan/ sesuatu yang istimewa yang akan dihadiahkan kepada si dia :

*memandangkan si dia tu merujuk kepada bf (kot), so saya akan menjawab soalan ini setelah mempunyai bf. lagipun nnti dia tau la saya nak bagi ape then tak surprise da la...

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda :
.I Love U- Celine Dion
.Because U Love Me-Celine Dion
.Oxygen- Colbie Caillat
.Realize-Colbie Caillat
*ini kalau suara saya sehebat mereka la. lagi 3 lagu tu lagu ape2 je la yang saya dan dia suka. tapi rasanya saya takkan nyanyi kerana suara saya ini sungguh best.

7 wanita/lelaki yang kene jawab tag ini :
.Kakngah (if u read this, past the answer to me.heheh)
.mereka di senarai "I read" (kalau mereka belum buat tag ni)- Ediey, ShafiqNasir, Sarah, Kak Bil, Nadira, Mimie, Hazirah, Athirah, Tun Mahathir (kalau.hehe.)
*lebih tujuh da ni.takpela.

Soalan ini telah dijawab dengan ikhlas dan jujur walaupun mungkin ade yang kurang lengkap atau nampak macam mengarut. So, mungkin saya akan mendapat hadiah drp Kak Amira kerana telah berjaya menjawab soalan2 ini. ow yeah..

5 ulasan:

MIZZIDIEY berkata...

ow..
bukan indonesia??
dalam tuh.. hahahah...
well memang.saye sokong!!

@mira berkata...

sila kutip hadiah dr kaunter hadiah. Di kaunter hadiah sila cari Encik Mohd Hafeez Nazri ye. Sekian terima kasih

p/s: sy agak terhibur membaca jwpn2 anda..hehehe

syafiq berkata...

indonesia?
saya nak
lawati
hehe
barang
di sana murah2
belaka.

name cannot be display berkata...

Kak amira:
ow yeahh..
saya akan meminta beliau hadiah
hahaha...

Ediey:
hehe..walaupun bukan sume tmpat kat indon ni ak pg tp takpela.nak pg tempat lain la pulak.hahaha

name cannot be display berkata...

Syafiq:
marila melawat..
murah? huhu
kfc mahal.heheheh