Sabtu, 20 September 2008

a discovery

hari ni ade exam. banyk betul exam hari ni. tapi satu paper je. yg memberi tekanan kepada saya dan rakan2 seperjuangan ialah bnyk subjek yg dimasukkan dalam satu paper tu. memang mereka ingat kami semua robotcop.eh bukan. ironman la..

sampai kelas pagi td, saya bukak notes dlu. konon2 last preparation.padahal baru nak prepare.. konon2 smart la study before exm (oi, ak ckp konon2 la). saya dicover satu benda menarik saat ini. saya tulis2 balik notes tu dgn pensil tekan (mechanical pen). nak bg ingat. dan saya discovered tulisan saya adalah lebih cantik kalau guna pensil! beautiful! wonderful!


tapi saya tak suka guna pensil utk tulis. bukan atas sebab macam budak darjah2 tapi sebab saya rasa kalau guna pen lagi nmpk semat. lagipun pen ada mcm2 warna.pensil ade satu kaler je.. dan kalau pen tak perlu bnyk tenaga nak tulis sbb tulisan saya dah nmpak terang. kalu guna pensil kene tekan2. penat la.. eh, bnyk pulak alasan.

para pembaca, ni la yang saya discover harini. kalau nak tgk discovery yg lagi menarik, tgkla discovery channel.. okla2.nak tidur... rugi lepas klas tak tdur ni! agak merepek tpi sukati la..

0 ulasan: