Khamis, 14 Ogos 2008

my first trial

4 3 2 1 check check..
akhirnya ade jgk mse nak cipta blog ni. oh..pembaca sume, maksud saya ngan first trial tu bukan kerana trial SPM da dekat ke ape tapi saya nak try jadi blogger. macam best je.boleh kongsi idea atau bebelan atau cerita kita. macam cite pandanganku ceritaku.hari ni lam sejarah kerana terlalu bosan membuakan daya kebosanan itu keluarkan idea nak buat blog. last minute story telling..ok la title ni kan? heheh. saya tak kisah ade orang baca ke tak blog ni. tp kalau anda baca, terbaca atau memang nak baca, bolehla leave a comment. :) sampai sini dulu. terpaksa mandi..

2 ulasan:

shafiq baik berkata...

adakah idea menulis blog ini bermula sebelum anda pergi mandi?

ini mungkin menunjukkan bahawa otak anda berfungsi dengan baik sebelum anda pergi mandi.
mungkin kerana aroma "wangi" yang dihasilkan dalam keadaan tidak mandi telah merangsangkan otak anda.

oleh itu pada pandangan saya adalah bagus untuk anda meengulangkaji pelajaran dalam keadaan ini.
tapi janganlah sampai aroma itu menusuk kalbu kerana mungkin itu akan menggangu pemikiran anda dan menyebabkan anda dipanggil dengan panggilan "kambing", "busuk", "orang gila", dan sebagainya yang mungkin menjejaskan emosi anda.

*ini hanya cadangan dari pihak yang belum disahkan keberkesanannya, sila abaikan jika anda kurang yakin*

name cannot be display berkata...

ragu2 dgn keberkesanan cadangan anda ini..